ÇINARLI ORTAOKULUNA SANATTA 3 BAŞARI BİRDEN!

Çınarlı Ortaokulunda yüzler sanat etkinliklerinde gülüyor. Öğrencilerimiz şiir dalında 1 il 1 ilçe, afiş dalında 1 il derecesiyle okulumuzun adını Kocaeli genelinde duyurmaya devam ediyor.

İl genelinde düzenlenen Çanakkale zaferi konulu şiir yarışmasında okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Hiranur Aşır yazmış olduğu şiir ile Kocaeli il birincisi olmuştur. Üstün başarısından dolayı öğrencimize plaketi okul müdürümüz sn. Rahim AVCI tarafından takdim edilmiştir. Bununla birlikte Dilimizin zenginlikleri konulu afiş yarışmasında 8-C sınıfı öğrencisi Serkan Karakuş Kocaeli il üçüncüsü olurken 12 Mart istiklal marşının kabulü temalı şiir yarışmasında 8-D sınıfı öğrencisi Yunus Emre Hatipoğlu ilçe ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarımızın devamını dileriz.

19.03.2024 69

19-03-202419-03-202419-03-2024